About

Hoi!
Wat leuk dat je mijn blog bezoekt. Op deze plek zul je blogs vinden op het gebied van oa. fotografie & lifestyle in de breedste zin van het woord.

Ik ben Simone, 23 jaar oud. Ik woon bij mijn ouders in Gorssel. Eind juni 2013 hoop ik mijn diploma fotograaf MBO 4 op zak te hebben. Voordat ik met deze opleiding startte had ik mijn diploma Media vormgever MBO4 al gehaald. Ik zou deze twee richtingen graag samenvoegen in een latere baan. Het liefst begin ik dan ook voor mijzelf. Op dit moment heb ik nog een bijbaantje op de zaterdag bij een slagerij in het dorp waar ik woon. In mijn vrije tijd luister ik graag naar muziek en kijk ik veel films. Het lezen van blogs is een soort ontspanning voor mij en dat ik nu zelf een aantal keer in de maand een blog post is dan een mooie mogelijkheid om mensen kennis met mij te laten maken.

Oja, Nederlands is zeg maar echt niet mijn goedste vak. Het is heel goed mogelijk dat er spel- en schrijffouten in mijn posts staan. Schroom niet om mij hierop te wijzen, mits op een vriendelijke manier natuurlijk 😉

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s