Het ABC project – V

Zo’n goed twee weken geleden las ik een artikel op fotografille.nl. Het ging over een ABC project waarbij je voor iedere letter van het alfabet een woord zoekt dat bij jezelf past en vervolgens hiervan een zelfportret maakt. Het hele alfabet met foto’s van jezelf en over jezelf. He bah! Wat moet je nou met zoveel foto’s van jezelf? Dat dacht ik als eerste. Maar wanneer je het over een langere tijd verspreid (een jaar bijv.) en je aan het einde van het jaar je foto’s bundelt in een mooi boek, heb je (als het goed is natuurlijk 😉 ) een mooi aandenken. Je leert jezelf een beetje kennen, mits je het serieus neemt natuurlijk. 😉

Ik heb besloten om de uitdaging aan te gaan en mezelf te gaan portretteren. En dan niet op de manier zoals ik dat altijd doe, leuk lachend. Nee ik ga serieus nadenken over de woorden die ik zal gaan gebruiken, al zullen er ongetwijfeld wat minder diepzinnige tussen zitten. 😉 Ik ga niet de volgorde van het alfabet aanhouden, simpelweg omdat ik met bepaalde letters moeite heb om iets te verzinnen.

Ik begin vandaag met de V, de v van verlegen. Ja, dat ben ik soms. Of eigenlijk wel heel vaak. Als je me voor het eerst ontmoet zal het je waarschijnlijk niet zo opvallen maar ik kan heeeeeeel verlegen zijn, geloof mij!

V - verlegen

Door het voorovergebogen hoofd komt wat mij betreft de verlegenheid goed naar voren. De wat ‘strenge’ blik past bij mij, zo kijk ik nou eenmaal. Ik hoor vaak genoeg dat mensen zich afvragen of ik boos ben, hihi. Toch zit er ook wat onschuldigs in deze blik vind ik.

Laat me weten wat je ervan vind, en doe zelf ook mee!
Liefs, Simone

Advertenties

One thought on “Het ABC project – V

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s