Pillow Speaker

Als slechte slaper (dwz. slecht in slaap komende) heb ik allerlei manieren om de eerste ‘wakkerliguurtjes’ fijn door te komen. Eén daarvan hebben jullie een tijdje geleden in een post al kunnen lezen, de ASMR post. Soms heeft het luisteren van muziek ook een goede uitwerking, en dit doe jspeaker kussene dan het liefst liggend in bed.

Als je zoals ik op je buik of zij slaapt is het niet fijn om dan oordopjes in te hebben, deze drukken dan hard tegen je oor waardoor je dus totaal niet kunt ontspannen. Wat is dus de beste oplossing?! JUIST!! Een speaker in je hoofdkussen!!!! Ik was verbaast toen ik op google zocht en een waslijst met winkels vond die het gewoon verkopen. Ik wist niet eens dat het bestond.

Via deze website kun je bijvoorbeeld een ‘muziek kussen’ kopen voor 18,95. En er staan allemaal super positieve reacties onder vermeld, ook over het kussen zelf. Dat is wel verrassend vind ik, meestal liggen die goedkope dingen voor geen meter.

bedphonesWat ik persoonlijk eerder zou kopen zijn deze Bedphones. Een ultradunne headphone speciaal ontworpen om op te slapen. De koptelefoontjes hebben een zacht kussentje dat tegen je oren licht en die je daardoor bijna niet voelt. Ook zitten er van die oorhaakjes aan om ze op de goede plaats te houden, of je hier dan ook niks van voelt vraag ik me af. Wat nog wel heel handig is, is de bedphone-app die je telefoon in een start knop veranderd!

Zowel het kussen als de headphones hebben een ‘normale’ 3,5 mm aansluiting en zullen op (bijna) iedere mp3-speler/telefoon passen.

Ik ben erg benieuwd of zoiets nou echt werkt, kennen jullie iemand die zo’n ding heeft? Tell me!

Advertenties

One thought on “Pillow Speaker

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s